Bruxx

BRUXX

Čerstvé mušle, křupavé hranolky, perfektně vychlazená piva a legendární vafle. To jsou čtyři základní kameny, na kterých funguje belgická brasserie Bruxx v centru Prahy. Pod vedením šéfkuchaře Jana Pípala a generálního manažera Roberta Vaverky zde připravují menu podle originálních belgických receptur a čerstvé mušle z divokých lůžek přivážejí do Prahy třikrát za týden.

V menu nechybí ani čerstvé ryby, šneci, ústřice, belgické sýry, klobáska Boudin a mnoho dalšího. Pod dohledem cukráře Lukáše Skály kralují místním zákuskům Lutyšské vafle. A pro děti má restaurace k dispozici opravdu skvělý dětský koutek, o víkendech i s hlídáním. Na Foodparade se restaurace Bruxx představí letos poprvé a my se těšíme, protože jejich menu bude skvělé!

Menu

Slávky Tin-Tin

4 CHEF

Domácí belgické hranolky

3 CHEF

Vepřový bok a divoká kreveta

6 CHEF

Lotyšská vafle

3 CHEF

Čerstvé ústřice (2 druhy bretaňských ústřic)

3 CHEF

Degustační menu
slávky Tin-Tin, vepřový bok a divoká kreveta, lotyšská vafle

11 CHEF

Domácí limonáda Mango - passion fruit s limetkou 0,2l

1 CHEF

Crémant sekt 0,1

3 CHEF