Bruxx

BRUXX

Čerstvé mušle, křupavé hranolky, perfektně vychlazená piva a legendární vafle. To jsou čtyři základní kameny, na kterých funguje belgická brasserie Bruxx v centru Prahy. Pod vedením šéfkuchaře Jana Pípala a generálního manažera Roberta Vaverky zde připravují menu podle originálních belgických receptur a čerstvé mušle z divokých lůžek přivážejí do Prahy třikrát za týden.

V menu nechybí ani čerstvé ryby, šneci, ústřice, belgické sýry, klobáska Boudin a mnoho dalšího. Pod dohledem cukráře Lukáše Skály kralují místním zákuskům Lutyšské vafle. A pro děti má restaurace k dispozici opravdu skvělý dětský koutek, o víkendech i s hlídáním. Na Foodparade se restaurace Bruxx představí letos poprvé a my se těšíme, protože jejich menu bude skvělé!

Menu

Co si pro vás v Bruxx navařili?
zjistíte již brzy!

1 CHEF