Mikrofarma

mikrofarma

Mikrofarma je řeznictví a bistro, ve kterém najdete široký sortiment masa z lokálních ekofarem. Hovězí si staří ve vlastní zrárně, ve visu je 5-7 týdnů a je úžasné, takže ho na Foodparade určitě nevynechejte. Vepřové maso mají z farmářských vepříků, bio jehněčí z Bílých Karpat, čerstvá kuřata z volného chovu. V nabídce nechybí ani zvěřina, perličky, králíci a řemeslné uzeniny. Mikfofarmu najdtete v Praze i Brně. Místní řezníci před vámi maso na požádání vykostí, namelou i naporcují.

K masu vám přibalí také rodokmen. Na každém kousku najdete informaci o způsobu chovu, době zrání a o všem dalším, co by vás mohlo zajímat. Šunku, klobásky i taliány si zde vyrábějí ručně a přímo v řeznictví mají skvělé bistro, kde si můžete dát steaky, pastrami sandwich, poctivé hot dogy a spoustu dalších jídel. Na Foodparade se letos Mikrofarma představí poprvé a jsme si jistí, že to bude stánek, ke kterému se budete určitě vracet vícekrát.

Menu

Degustační menu Mikrofarmy
vám prozradíme brzy!

1 CHEF