Perfect Canteen & Polívková smršť

PERFECT CANTEEN & Polívková smršť

Polívková smršť je gurmánská benefiční akce, která spojuje gastronomický zážitek s veřejnou sbírkou. Výtěžek sbírky využije obecně prospěšná společnost ERGO Aktiv, která poskytuje účinnou rehabilitaci hlavně mladým lidem po mozkové příhodě a úrazech hlavy, na úhradu péče klientům, kteří si ji nemohou hradit z vlastních zdrojů. Projekt podporují špičkoví kuchaři a na Foodparade pro vás polévkové menu připravuje Perfect Canteen. Šéfkuchaři Filipa Sajler a Martina Staňek budou podávat sezónní tříchodové „polévkové menu“.

Studenou polévku jako předkrm, polévku s doplňky jako hlavní jídlo a originální polévku s cukrovou vatou jako dezert. Menu vám přinese nevšední gastronomický zážitek s jinak úplně všedním pokrmem – polévkou. Přijďte si pochutnat a podpoříte tak skvělý projekt, kterému fandíme, a který se na Foodparade představí již podruhé. Společnost Perfect Canteen s.r.o. působí na českém trhu od roku 2007. Nabízí řešení pro restaurační, kavárenské, samoobslužné a další individuální gastronomická zadání.

Menu

Bramborový krém s marinovaným pstruhem
brambory, kaviár, meringue a strouhanka

3 CHEF

Hovězí glace s miso pastou a trhaným hovězím masem
zelenina, naklíčená čočka, pohankový knedlíček, koriandrová aioli

4 CHEF

Dýňovo-rebarborová polévka
mandlová drobenka, kávové boby, citrónová cukrová vata

3 CHEF

Degustační menu (všechny 3 druhy polévek)

9 CHEF