Chilli Point

chilli point

Chilli Point je speciální restaurace, kde jsou veškeré pokrmy postaveny na bázi chilli, od slaných po sladké. Zaměřují se na mezinárodní kuchyni, kterou zaštiťuje šéfkuchař Jiří Krulich. Menu se obměňuje každé 3 - 4 měsíce dle sezóny a dostupnosti potravin.
Všechny pokrmy jsou na střední pálivosti, tak aby nepřebíjely danou chuť pokrmu.

Jejich největší specialitou je Černa perla. Jedná se o marinovaný steak z hovězí svíčkové na kosti s morkovou omáčkou, ragů z chilli papriček a sezonní zeleniny. Host si ji může objednat pouze po podpisu a vědomím, že za sebe přebírá veškerou zodpovědnost a rizika. Součástí servisu pokrmu je samozřejmě panák vodky a smetany, také ubrousky na otírání potu a plivátko.

Menu

Roastbeef se salátkem


Grilované chapadla z kalamár se salátkem z čočky


Banánové brownies s višněmi